Ramazan Ayının Üçüncü Günü Menüsü İftarlık Tarifleri

  • 20 Haziran 2015
  • Ramazan Ayının Üçüncü Günü Menüsü İftarlık Tarifleri için yorumlar kapalı
  • 16.571 kez görüntülendi.
Ramazan Ayının Üçüncü Günü Menüsü İftarlık Tarifleri

İftara saatler kala yine tatlı bir telaş içine girecek olan bayanlar ve baylar yemek hazırlamak için tarif arayanlar size bugünkü önerimiz yemekten çok yaz aylarına yakışacak börek kolay tarifler olacak yapacak olanların ellerine sağlık hayırlı iftarlar. Ramazan sofraları için şöyle güzel bir çay veya soğuk içeceklerle çorba yerine alabileceğiniz harika bir menü. sofra salatasız olmaz işte değişik ve lezzeti harika bir tarif. Şalgamlı bulgur salatası ile iftar sofranız için hazırlayacağınız bir tarif yapması da çok kolay ayrıca. Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi İçin TıklayınHer evde patates vardır işte patates ile hazırlayacağınız fırın yemeği kumpirin fırındaki hali ile iftar sofranızı şenlendirin doyurucu bir tarif.
Kolay Kumpir Tarifi İçin Tıklayın
Mantı denilince akla illaki zor olacakmış gibimi geliyor bunu aklınızdan çıkarın yufka ile hazırlayacağınız mantı pratik olarak hazırlayabilirsiniz. Bol tereyağı ile sunumu ağzınıza layık.


Sosyete Mantısı Tarifi İçin Tıklayın
Zeytinyağı ile hazırlayacağınız tam mevsimi olan börülce iye iftarda soranız hazır buna ilaveten tercihinize göre pilav olması gerektiğini düşünenler mantının lezzetli olacağı için patatesin doyuruculuğunu da unutmamak gerek. Hayırlı sevdiklerinizle oturduğunuz sofralarınız olsun hayırlı iftarlar.
Zeytinyağlı Börülce Tarifi İçin Tıklayın