Ramazan Ayının Yedinci Günü Menüsü İftarlık Yemekler

  • 24 Haziran 2015
  • Ramazan Ayının Yedinci Günü Menüsü İftarlık Yemekler için yorumlar kapalı
  • 5.149 kez görüntülendi.
Ramazan Ayının Yedinci Günü Menüsü İftarlık Yemekler

Büyük bir heyecanla beklenen özlenen ve en manevi hazların yaşandığı ramazan ayı boyunca mutfaktaki telaşlar hiç bitmez. Her evde telaşların yaşandığı ve koşturmaların devam edeceği sevdiklerinizle dolu bir iftar sorası için bugün hazırlamak isteyeceğiniz günün iftar menüsüne buyurun hanımlar.
Günün İftar Menüsü: Balık öncesi tüketeceğiniz çorba ile iftarınızı uzmanlarında önerdiği gibi açmalısınız işte mercimekli sebzeli çorba tarifi.mercimekçorbası kaşarlı karnabahar ramazan yedinci gün menüsü
Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi İçin tıklayın:
İftarda balık tüketmekten çekinmek yerine işte fırında hazırlayacağınız levrek ile ana yemek hazırlayabilirsiniz Izgarada hazırlayacağınız levrek yağsız olduğundan balığın kendi lezzeti ile sofranızda.

ızğara levrik roka salatası ramazan yedinci gün menüsü
Izgarada Levrek Tarifi İçin Tıklayın:Balık yanına en iyi gidecek salata tarifleri arasında olan roka salatası çok iyi gidecektir. Roka son derece faydalı bir salata için ideal yeşillikler arasında sofranızdan ramazan boyunca da eksik etmemekte büyük fayda var.
Roka Salatası Tarifi İçin Tıklayın:
Balık sofrasında olacak karnabahar kızartması içindeki kaşar ve yoğun lezzeti ile balık ile servis yapabilirsiniz balık yemeğinin ardından tatlı yerine güzel bir mevsim meyve salatası ile devam edebilirsiniz.
Kaşarlı Karnabahar Kızartması Tarifi İçin Tıklayın: