Ramazan Ayının 15. Günü İftar Menüsü

  • 02 Temmuz 2015
  • Ramazan Ayının 15. Günü İftar Menüsü için yorumlar kapalı
  • 4.954 kez görüntülendi.
Ramazan Ayının 15. Günü İftar Menüsü

On Beşinci Gün Ramazan Menüsü:
Her güne bir iftar menüsü hazırlayamıyorum ama elimden geldiğince sizler için menü oluşturmaya çalışıyorum umarım faydalı oluyordur tarifler. Ramazanın bereketi rahmeti hem gönüllerinize hem sofranıza yansısın işte günün iftar menüsü.
Günün İftar Menüsüne Buyurun:
Çorba için öyle pratik bir tarif var ki yöresel bir çorba iftarınızı ilk sıcak olarak başlayacağınız lezzetli ve hafif ve içinde gram yağ olmamasına rağmen ancak bu kadar olur diyeceğiniz bir lezzet.
Tuzluyoğurt Çorbası Tarifi İçin Tıklayın:

fırında köfte çorba tavuklu salata on beşinci gün ramazan menüsüFırında köfte yapmak istermisiniz günün menüsü olarak köfteleri ekenden hazırlayıp buzdolabında bekletebilirsiniz. Aynı fırında aynı zamana pişireceğiniz domates patates ve köfteleri sunumda aynı tabakta birbirine karışmamamış hali ile servis yapmak isteyenlere. Ortaya servis yapacağınız kişi sayınıza göre ayarlayabileceğiniz tavuklu salata tarifi yapmak çok kolay ama püf noktası tavuğu en son pişirmeniz gerekecek.

Fırında Köfte Tarifi İçin Tıklayın:
Tavuklu Salata Tarifi İçin Tıklayın:
Pilav yapmak için her zamanki pilavları unutun diyorum firik ile hazırlayacağınız pilava bayılacaksınız buğdayın en doğal hali.

Firik Pilavı Tarifi İçin Tıklayın:
firikli pilavı pudenğli bisküvili  pasta on beşinci gün ramazan menüsü
Çok hafif bir tatlı ile devam edebilirsiniz ben patayı yaparken tabak, tabak hazırladım servisi olabildiğince güzel oldu ve kesme derdi de olmadı ama buzdolabına koyma sıkıntım yoktur du dinlendirmek istiyorsanız buzdolabında o zaman tepsiye döşeyin.
Bisküvili Pudingli Pasta Tarifi İçin Tıklayın: