Bosch Beyaz Eşya Modelleri

  • 29 Ağustos 2014
  • Bosch Beyaz Eşya Modelleri için yorumlar kapalı
  • 3.573 kez görüntülendi.
Bosch Beyaz Eşya Modelleri

Bosch markasının geçmişi çok uzun yıllara dayanmaktadır. 1910 yıllarına dayanan bir kuruluşa sahiptir. Binlerce kişinin evine ekmek götürmesini sağlayan firmadır. Dünyada önde gelen teknolojiyi kullanarak beyaz eşya yani elektirikli ev aletleri konusunda adını ıspatlamıştır. Güvenlik ile ilgili bütün sistem kurulmuş olan ve gelişimine zaman ilerledikçe devam edecek bir firmadır. Türkiyenin bir çok yerinde şubesi olmasının yanında ev için gerekli her detayı bulabilme imkanı olmaktadır. Yeni sezonda son teknolojiyi kullanarak yeni tasarımlar ile ilgi çekmektedir. her eve beyaz eşya gerekmektedir. Aslında beyaz eşya evlerin olmazsa olmazlarındandır. özellikle yeni evlenecek olan kişiler belkide aylarca beyaz eşya araştırması yapmaktadırlar. Kullanımı ve sessiz olması çok önemli olmaktadır. Bosch Türkiyede sayılı firmalardan olduğu için aynı zamanda gelişen teknojiye ayak uydurduğu için tercihler arasında ilk olarak yer almaktadır. İlk olarak buz dolaplarını sizlere anlatmak istemekteyim. Siyah, beyaz ve gri renklerden oluşan bir buzdolabı tercih edilmektedir. buz dolaplarının son dönemlerde en dikkat eden kısmı eti sebze ve meyvelerin taze kalmasını sağlamaktadır. Çekmeceli olan derin dondurucular raf raf olması ise hem pratik hemde rahat kullanılmasını ile beğenilmektedir. Aynı zamanda % 60 enerji tasarrufu yapmanızı sağlayan bir teknojiye sahiptir. büyük boy ve çift kapaklı olan buzdolapları kesinlikle geniş aileler için ilk sıralarda yer alırken görsel olarak şıklığı ile de dikkati çeken bir etkene sahiptir.

Resimleri Büyük Görebilmek İçin Resmin Üzerine Tıklayınız

Beyaz dolapları kolay temizlenebilir ve Meyve ve sebzeler iki katı tazeliğini koruma özelliği olmaktadır. Buzdolabı her noktaya eşit miktarda soğukluk vermektedir. Çamaşır makineleri ise iki özelliği olmaktadır. Hem kurutma makinesi hemde çamaşır makinesi olarak kullanılan çok kullanışlıdır. Çamaşırlarınızı bozmadan hassas şekilde kurutmaktadır. 6 kilo yıkama özelliğine sahip çok kullanışlıdır. Bulaşık makinelerin ne güzel özelliği extra hijyen olmasıdır. Extra hijyen sayesinde bebeklerinizin biberonları daha sağlıklı olacaktır. en düşük enerji sınıfını kullanan aynı zamanda sadece 7 litre su tüketimi yapma özelliği vardır.

fırınlar kendi kendini temizleme özelliğine sahip ve minimum eforla mükemmel pişirme imkanı olan yağı ve kiri bünyesinde barındırmama özelliğine sahiptir. Mikrodalgalar ise ızgara ,yemek soğutma ve ısıtma özelliğine sahiptir. Pişirme özelliğine sahip olan çok kullanışlı bir mikrodalgadır. Aspiritörler ise mutfakta koku bandırmama özelliği olması çok kullanışlı olduğunun özelliğidir. Mutfağınızın kaliteli olmasını sağlamaktadır. Durum bu şekilde olunca bosch markası yeni sezon tasarımları ile beyaz eşya alacak olanların beğenilerini kazanmıştır. Aynı zamanda son teknoloji sistemi ile tamamlanmaktadır.