Lohusa Şerbeti Nasıl Yapılır Ve Nasıl Servis Yapılır?

  • 14 Eylül 2015
  • Lohusa Şerbeti Nasıl Yapılır Ve Nasıl Servis Yapılır? için yorumlar kapalı
  • 13.468 kez görüntülendi.
Lohusa Şerbeti Nasıl Yapılır Ve Nasıl Servis Yapılır?

Loğusa şerbeti annaanne geleneği gibi görülüyordu her yörede yapılmayan loğusa şerbeti bizim yöremizde hiç yapılmayan sadece düğünlerde bazı yörelerde gördüğümü söyleyebilirim. Loğusa şerbeti içindeki malzemeler açısından oldukça faydalı. Doğum yapanlara ve gelen misafirlere ikram edilen şerbet günümüzde oldukça rağbet görüyor. Sunumu için yapılan süslü dekoratif özel olarak sipariş verebelir hazırda alabileceğiniz takımlar mevcut. Bebek ve anneyi görmeye gelen uzak ve yakın akrabalara mevlütünde 7’sinde 40’da yapılan inanılmaz lezzetli bir içecektir. Loğusa şerbetinin içindeki tarçın, karanfil aroması sizi çok etkileyebilir daha önce hiç içmediyseniz tabi. Loğusa şerbeti nasıl yapılır? Loğusa şerbeti nasıl ikram edilir? Loğusa şerbeti malzemeleri? Loğusa şerbeti sunumu için tasarlanmış dekoratif bardak ve sürahi takım modelleri işte. Bir çok kişi loğusa bardağı almak veya yaptırmak isteyenlere işte modeller. Bebeğinizin cinsiyetine göre değişen modeller tercih edeceğiniz kesin. Bebekleri kız olan ismini yazdırabilir bardak üstlerine, bardak üstüne konduracakları pembe danteller, pembe fiyonklar, pembe tasarımlı kelebekler sizin en çok ilginizi çekecektir.

Erkek bebek anneleri için mavi emzikli bardaklar, uğur böceği süsü ile bezenmiş bardaklar, mavi kurdele fiyonklar ilginizi daha çok çekeceği kesin. Bardağınızın tasarımı ne olursa olsun ama kucağınızda bebeğinizle içmek nasip olsun. Lohusa şerbeti servis yaparken nane, ceviz, nane ile servis yapabilirsiniz.
Resimleri görüntülemek için lütfen aşağıdaki resimlerin üzerine tıklayınız.

Lohusa şerbeti değilde şöyle konsepti ile gelen misafirlerinizi ağırlamak isterseniz işte size dolu dolu bir tarif sadece şerbeti değil sunumuna kadar her şey düşünülmüş bunu anne adayyalrı ile birlikte size yardımcı olacak kişilerle beraber karar verin.

Bardak süslemesini kendinizde yapabilirsiniz eğer işinizde izne ayrıldıysanız ve bebeğinizi beklerken zamanınızı ona harcamak istiyorsanız işte size keyile yapacağınız loğusa bardağı süsleme videosu.
Bebekleriniz için şerbet nasıl yapılır sıra geldi buna şerbet yapmak için iki ayrı tarif paylaşıyorum hangisi kolayınıza gelerse onu yaparsınız anlatımı anlaşılır olan tariflerden ilki kısa sürede hazırlayacağınız loğusa şerbeti tarifi az olarak hazırlayabilirsiniz aile ve gelecek misafirlere göre miktarı artırın.