Dilek Hanif Yeni Sezon Tasarım Modelleri

  • 17 Aralık 2014
  • Dilek Hanif Yeni Sezon Tasarım Modelleri için yorumlar kapalı
  • 12.062 kez görüntülendi.
Dilek Hanif  Yeni Sezon Tasarım Modelleri

Dilek Hanif Türkiye’nin ünlü modacılarının arasında yer alan bayanlardan sadece biri ünlü modacı yeni sonbahar kış sezonu için siyah ağırlıklı tasarımlarıyla büyük beğeni toplarken kışa hakim ve modern kadın sitili ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.Dilek Hanif modern tarzı her zaman modada yakalayan ve kadınların ihtiyaçlarına cevap olan tasarımları ile geçmişten bugüne kadar gelebilmiş sayılı modacılar arasında yer alıyor. Ünlü modacı kendi tasarladığı kıyafetlerin satışını yaptığı butik ve yurt dışı talepleri oldukça yoğun olan tasarımcı titiz ve disiplinli çalışmanın karşılığını tam not olarak geri alıyor. Tasarımcının bir çok dalda kadınların ihtiyaçlarını karşıladığı tasarımları her geçen gün yeni modern ve sitilleri yakından takip eden ve kendine has dokunuşlarıyla farklar yaratan Hanif geçmişten bugüne tecrübeleri de günümüze taşıyan modacı her dönem için bir çok kadının vazgeçilmez modacısı olarak hizmet vermeye devam ediyor. Kadın giyim modacısının öncülerinden olan sitilleri her dönem vazgeçilmez olan modacı yeni sonbahar kış sezonu modelleri. Sonbahar kış sezon tasarımları büyük ilgi gören modacı siyahı bir çok modelde kullanırken kahve tonların hakim olduğu bir çok kombin tasarlamayı da ihmal etmemiş. Saks mavi elbiseler oldukça ön plana çıkarken Fransız dantel ve güpürlü elbiseler adete göz dolduran parçalar arasında yer alıyor.

 Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Dilek Hanif modellerinde ya mini yapmış bu sezon için yada oldukça uzun tasarlanmış elbise modelleri ile yeni sezon için birbirinden farklı sitillere uzanmış sanki. En çok dikkat çeken tasarımlarından bir tanesi arka ve kolları transparan ve arka kuyruk arası transparan gece elbisesi büyük beğeni toplayan modellerden sadece bir tanesi. Bir diğer elbise tasarımında fıransız dantel kulanan kulanan tasarımcı omuz düşük ve alt şifon dantel kumaş ve üst parıltılı siyah taşlarla süslü elbisesi tam not alan tasarımlardan sadece biri.

Yeni sezon için danteli bolca kullanan tasarımcı beyaz ceket üzerine kullandığı siyah yaka kısmı işlemesi oldukça dikkat ceken koleksiyonun parçalarından oluyor.Dilek Hanif kadın giyim modacısı olarak kadınların her dönem ruhunu yansıtan modellere damga vuran tasarımları arasında beyazın şıklığını unutmamış beyaz elbiselerde dar üste minik boleralar ve danteller kulanırken peplum tarzını unutmamış vucuda tam oturan ve aşağıya doğru açılan elbiseleri ile göz dolduran tasarımcı beyaz ve siyah kombin elbiseleri de unutmamış. Ünlü modacı bir çok seçenek sunduğu yeni sezon ürüleri arasında öne çıkan parçalardan sadece bir kaçı bunlar. Modada Dilek Hanif Farkı.