Kış Sesonu Derimod Bayan Deri Ceket Modelleri

  • 15 Aralık 2014
  • Kış Sesonu Derimod Bayan Deri Ceket Modelleri için yorumlar kapalı
  • 6.359 kez görüntülendi.
Kış Sesonu Derimod Bayan Deri Ceket Modelleri

Derimod kışı için bir çok tarza uygun yeni sezon modellerini sizlerle. Derimod bu sezon ana renklerden vazgeçmemiş ama küçük dokunuşlarıylada hava katmayı ve modern tarzı yakalamyı ihmal etmemiş Kış yeni sezon ürünlerinde bordo hemen gözüme takılan renkleri arasında başta geliyor bordo renklerin tonları yeni sezon modelleri arasında sıkça kulanılmış. Zümrüt yeşili modelli tarz sahibi ve trend olan renkler arasında bu sezonda sıkça ama sayılı ürünleri olan renkler arasında yer alıyor.Kahvenin bir çok rengini kullanan derimod kahve modelleri ile her sezon kullanmayıda mümkün kılmış.Siyahın asaleti bir kadın için vazgeçilmezler arasında olduğunu bilan marka siyah modellerini kısa ve uzun boy olarak tasarlamış ayrıntı detaylarda gizlidir bunu ön plana çıkaran derimod detaylarıyla ürünlerini bir adım daha modern tarzlarla tasarlanmış. Derimod yeni sezonda süet kumaşlarınıda ihmal etmemiş kadın giyimin vazgeçilmez ürünleri arasında olan süet ürünleri harika tasarımları ile derimod’a. Yeni kış sezonu kadın dış giyim,aksesuar ve çanta modelleri konsepti olan derimod ürünleri arasında kadın giyim alanındaki her dönem tern ve modern tasarımları ile göz doldurmaya devam eden marka yeni kış sezonu ürünleri ilede iddalı.

Kış yeni sezonunda en çok begendiğim ve ilgi gören modeller aras ında yaka kürklü modellerde modern bir hava katması ve deriyle uyumu sayesinde tarz giyimin vazgeçilmez montları arasında yer alıyor. Fermuar detayları dekkat çeken ve farklı renklerde kulanılmış ve derimod’larda daha modern çizgiler kullanan kadınların tercihleri arasında olması gerekir.Derimod yeni sezon ürütteği modern tarzda yenilediği ve çizgiler oluşturduğu bir diger kumaş ise süet süetin farklı tonlarını tercih eden derimod süetten vazgeçmeyen kadınları unutmamış.
 Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Derimont tasalanan modellerinde en çok begendiğim modelleri arasında blazer çeket tarzında küçük detayalar ve çok şık kesimi ve vucudu saran siyah renk tasarımı bir çok kombin yaratabileceğiniz kısa deri etek deri tayt ve ekosa eteklerle muhteşem duracak modeller den bir tanesi.Bir diger model zümrüt yeşili kolları dikiş detaylı kemer aksesuarle fermuar ve çep detayları ile spor giyinen bayanların tercih edebileceği ve bordo, ve hardal sarısı pantolonlarla çok kolay kombin yapılabilecek modellerinden sadace biri.Seçimi bordo derimod’an yana olacak bayanlar için ise bordonun farklı tonları ve modelleri arasında sizin tarzınıza yakın olanı buyabileceksiniz .Derimod yeni sezon ürünlerinde kadın giyim modelleri arasında kopşonu tercih etmiş kopşonlu modellerinin uçlarını kürkle ayrı bir modarnlik kazandıran marka kadınların begenisini çoktan kazanmış durumda. Kışlık Kadın Derimod Modelleri, Kışın Sıcak Dokunuşları Derimodda.