Arzu Karpol Yeni Sezon Bayan Kıyafet Modelleri

  • 17 Ocak 2015
  • Arzu Karpol Yeni Sezon Bayan Kıyafet Modelleri için yorumlar kapalı
  • 4.605 kez görüntülendi.
Arzu Karpol Yeni Sezon Bayan Kıyafet Modelleri

Bu yılıa girmeden önce hazırlanan yeni koleksiyonlar artık bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bir çok ünlü tasarımcı hazırladıkları 2015 yılı modasına yön verecek koleksiyonlarını sunmaya başladı. Yeni koleksiyonlardan bir tanesi de dünyaca ünlü tasarımcı Arzu Karpol’un yeni sezon koleksiyonu. Türk ünlü tasarımcılarından adını dünyaya duyuran, Arzu Karpol kendine has tasarımları ve modern trend öncüleri arasında olan modaya kendi çizgisiyle yön veren kendini kanıtlamış tasarımcılarımızdan biri. Arzu karpol kırmızı halı ünlülerini giydirmeyi başaran sayılı tasarımcılarımız arasında yer alıyor. Arzu karpol 2015 yılı yeni sezon koleksiyonu ile yine adına yakışır modern tarzı temsil eden tasarımları ile yine büyük beğeni yakalayacak. Karpol yeni sezon için siyah ve mavi ağırlıklı kumaşları tercih ederken modern dokunuşları ile mükemmel kombinleri ile bayanların üzerine oturan dar kesim çizgiler koleksiyonunun da göze çarpan ayrıntılar oluyor. Güçlü kadın duruşunu ön plana çıkaran Karpol kadının ruhuna dokunan tasarımları ile bayanların büyük beğenisi toplamayı başaran sayılı tasarımcılardan biri. Yeni elbise tasarımları arasında olan siyah kırmızı kendinden desenli elbise modelinde uzun ve derin yan yırtmacı ile ister gece ister günlük olarak çok rahat kullanabileceğiniz bir model.

Elbise modellerinde kazayağı deri ile bütünleştirilmiş diz üstü elbise modeli kol ve göğüs dekoltesi kısa olan elbise kış mevsimi boyunca uzun botlar ile günlük olarak çok rahat kullanabilirsiniz. Deri elbise modeli ile tarzını ortaya çıkaran, Karpol deri ve kumaşı yine birleştirerek siyah renk tercihi ile arka kuyruk pile detayı ile dar kesim mini elbise modeli farklı olmak isteyen bayanlar için mükemmel seçim. Buluz modellerin de uzun kol ve mini etek aynı kumaş kullanmayı tercih eden tasarımcı takım halinde sunduğu kombin günlük yaşamda rahat ve şıklığı taşımak isteyenlerin tercihi olacak.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Kış sezonu için beyaz uzun kol kürk detaylı kaşe modeli modern kadın çizgileri ile farkını ortaya koymak isteyenler için harika bir tasarım olmuş. Mini ceket için tercihini kol kürk kullanan ön verev kumaş kesimi ile leopar pantolonlarla harika duracak bir model. Deri sade olarak tunik tarzı gömleği ile, Karpol farkı ortaya çıkmış bir model. Kürk tercihini sıkça gördüğümüz modellerde tasarımcı doğal yaşamı modern tasarımlarına yansıtmayı başarmış. Triko kumaştan sırt açık olan elbise modeli vücuda yapışan tasarımı ile kadının bütün güzelliğini ortaya çıkarmayı başarmış. Yeni sezonda yeni farklar ortaya çıkaran tasarımcıya yeni sezonda bizde başarılar diliyoruz.