Yazlık Nişan Elbisesi Modelleri

  • 28 Haziran 2014
  • Yazlık Nişan Elbisesi Modelleri için yorumlar kapalı
  • 7.473 kez görüntülendi.
Yazlık Nişan Elbisesi Modelleri

Bu yaz sezonuna çok şık tasarımlar şeklinde kendini sergileyecek abiye gelinlik modellerinden 2014 yazlık nişan elbisesi modelleri her gelin adayının beğenisini kazanacaktır. Nedeni ise gelinlerin her aradığı özellikler olsun stiller olsun harika şekilde dizayn edilerek sonlandırılmıştır. Mesela bu tarzdan oluşan tasarımlarda vazgeçilmez olan ve etekleri kabartılarak tamamlanan nişan elbiseleri yine aynı şıklıklar içerisinde hazırlanmaya çalışılarak sunulmuştur. Bambaşka stiller arayışı içerisinde olan hanımlara özel hazırlanan modellerde ise etek kısımları balık etek şeklinde yapılmış ve eteğin uç kısımlarına ise uzun kuyruklar ile zarafetlik yakalamasına olanak verilmiştir. Çünkü genel olarak düşünürseniz zariflik olsun estetik güzellikler olsun bu şekilde bir şıklığı elde etmek isterseniz kesinlikle yapılacak tercihlerde bu stillerden seçmeli ve muhteşem görünümler kazanmanıza yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca kış sezonunda da yaz sezonunda da sıkça kullanılan kesimlerden olan dekolteler bu yaz dönemleri için hazırlanan tasarımlarda da oldukça fazla olarak kullanılmıştır.

Mesela sırt dekoltelerden oluşan nişanlıklar da ağır görünümler verilmek amacı ile işlemelere oldukça fazla yer verilmeye çalışılmıştır. Bunların yanı sıra göğüs dekolteleride modellere zenginlik kazandırmak amacı ile şıklık içinde kullanılmak istenmiştir. Bazen ailece yapılacak olan nişan törenlerinde ise sade şıklığı bulunan elbiseleri daha çok uygun bulmakta ve tercih etmek isteriz. İşte bu en özel gününüzde size özel ve sadeliği sunabilecek şekilde çok şık hazırlanan abiye elbise tarzında yapılmaktadır. Böylece bu şekilde tercih edilen modellerde hem en şık abiye elbisesini seçmekle beraber sizlerin de ayrıcalıklı bir güzellikler içinde görünmenize yardımcı olacağını unutmayınız.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Örneğin ar kesimden oluşan ve işlemeler ile eşsiz güzellikler sergileyen stil de robalı tarzında, dekoltelerden oluşan stillerde yani farklı kesimlerin kullanıldığı tarzlarda hazırlanmaktadır. Ayrıca bu son tasarımlar içerisinde  kullanılan asimetrik kesimli nişan elbiseleride bu katalogta yer almaktadır. Kullanılan renklerin ise son trend olan renk tonlarından olmasına dikkat edilmiştir. Ayrıca açık tonlar ile hazırlanan gibi her bayana hitap edecek özelliklerde daha farklı renkleride seçebileceksiniz. Danteller zaten bu tarzdan oluşan stillerde her zaman kullanılmasından dolayı bu sezonda da kullanılarak farklılığını göstermektedir. Bunların yanı sıra şifonlardan, tüllerden, satenlerden başarılı şekilde işlenmesinden dolayı eksiksiz modeller olduğunu göreceksiniz. Yan sizlere farklılığı sayesinde hem farklı bir şıklık hem de farklı bir güzellik kazandıracağından kuşkunuz olmasın.