Bayan Kısa Saç Modelleri

  • 04 Aralık 2013
  • Bayan Kısa Saç Modelleri için yorumlar kapalı
  • 10.178 kez görüntülendi.
Bayan Kısa Saç Modelleri

Sevgili bayanlar bir tarzınız var ise işte tam sizlerin tarzınıza uygun olan 2014 kısa saç modelleri ile sizlere sunmuş olmaktadır. Kısa saç her bayanın kullanacağı bir saç modeli değildir. Yüzüne güvenen ve kendisine güvenen bayanlar genellikle kısa saç modelleri kullanmaktadırlar. Kısa saç modelleri çoğu bayanın tercih ettiği ve aynı zamanda sıradışı kesinleri olan çok özel tasarımlar olmaktadır. Beğendiğiniz bir saç modelini sizlerde kuaförünüze resmini göstererek aynı saç modelini sizlere de yapmış olacaklardır. Durum bu şekilde olunca da çok şık tasarımlarda olan ve kesinlikle beğenileri kazanacak çok çeşitli bayan kısa saç modelleri ile 2014 sezonunda damgasını vurmaktadır. Birçok ünlü bayan farklı modeller de kısa saç modellerini genellikle kullanıyor olmaktadırlar. Kısa saç modellerini yüz tipinize göre tercih edilmektedir. Son dönemlerin en gözde kısa saç modellerinden tek tarafı kısa olan tek tarafı uzun kısa saç modeli olmaktadır. Aslında kahkül severler için bir tarafı kahkül şeklinde olan saç modelleri çok tercih edilmektedir. Dalgalı olan saç modeliniz var ise dalgalı olan çok kısa olmayan ensede olan saç modeli çok şık durmaktadır. Özellikle sarı saçlı olan bayanların çok yakışacak olan modern bir tasarım olmaktadır. Bazı bayanlar ise çok iddealı olmaktadırlar.

Kısacık saç modeli bir nevi erkek modelinde olan saçları hatta yukarıya doğru dikilmiş model de olan yüz güzelliğine son derece güvenen bayanların kesinlikle tercih etmesi gereken bir model ile karşımıza çıkmaktadır. Kısa saç modellerine bile rofle yaptırabilirsiniz. Kısacık olan saç modelinize uçlarını sarı renge boyatıp farklı bir tarz katabilirsiniz aslında.

Resimleri Büyük Görebilmek İçin Resmin Üzerine Tıklayınız

Kısa saç modelinizi jöle ile daha havalı hale sokabilirsiniz. Aslında kısa saç kullanımı en rahat olan saç modelleri olmaktadır. Yıka ve çık şeklinde kullanabileceğiniz çok rahat kullanımlı ve bayanlara kolaylık sağlayacak olan bir kısa saç modeli olmaktadır. 2014 sezonunun en moda saç modellerinden tek taraf kısacık olan saç modeliniz tek tarafı uzun olması ile sıradışı bir tarzınızı kesinlikle ortaya çıkarmış olacaksınız. Sevgili bayanların çok kullandığı bir saç modeli ise küt saç modeli olmaktadır. Yıllarca bayanlar tarafından çok kullanılan ve kahkül detayı ile de çok şık duracak olan bir saç modeli olmaktadır. Kahkül saç modelleri için genellikle saçlarınızın biraz dolgun ve gür olması gerekmektedir. Uzun saçlarınızdan bıktıysanız eğer tarzınıza da güveniyorsanız kesinlikle 2014 tasarımları arasında yer alan bayan kısa saç modellerini incelemenizi önermekteyiz.