Yeni Sezon Bayan Tesettür Abiye Elbise Modelleri

  • 28 Mayıs 2015
  • Yeni Sezon Bayan Tesettür Abiye Elbise Modelleri için yorumlar kapalı
  • 9.094 kez görüntülendi.
Yeni Sezon Bayan Tesettür Abiye Elbise Modelleri

yaz tesettür abiye alacaklar olanlar için birbirinden eşsiz ve değerli markaların hayranlık bırakacak tasarımları ile bayanların zerafeti öne çıkacak. Yeni sezon tesettür abiye elbise modelleri içinde renkli ve ağır ve birbirinden zarif tasarımlar göz kamaştırdığını söyleyebilirim. Artık Puane, markası her sezona damga vuran tesettür bayan kıyafet tasarımları içinde olan abiye elbise modelleri ile özel gün ve geceleriniz için ölçülü ve sınırları aşmayan ama günümüz modasını da incelikle hazırlamış olan marka abiye tasarılarında genç kızları unutmamış. Genç tesettür giyimi için tasarladığı 3 adet çok hoşuma giden tasarımını anlatmadan edemeyeceğim sizlere. Modayı tutku ile taşımak isteyen genç hanımefendiler için olan modeller renk ve canlılık içinde tasarlanmış. Tafta kumaşı tercih edilen ve üste ayrı bir mini bolero tarzı bluz modeli ve alt sıfır kollu elbise tasarımı ile genç kızların en çok tercih ettiği bayan giyim abiye elbise modelleri arasında olacak. Puane, marka diğer tesettür yeni sezon abiye modelleri içinde olan siyah üstü pul payet mini bolerodan oluşan abiye elbise modeli özel geceleriniz için biçilmiş kaftan hem genç yaşa hitap eden modeller içinde.

Puane markanın bir diğer modeli ise spor abiye arayanlar için diyebilirim bazı genç kızlar daha kadınsı görünmek yerine daha spor ama zarif bir abiye arıyorlarsa işte. Fıstık yeşili üsttü ve siyah alt koton kumaş tasarımı ile hazırlanmış abiye elbise modeli şık duruşu ile genç kızların büyük beğenisini alacak. Abiye gelinlik modelleri yeni sezon için nurla moda bir çok tesettür model hazırlamış olan marka abiyeleri 25 yaş üstü hanım efendilerin tercih etmeleri daha uygun olacaktır kesimleri üstte duruşları ve kullanılan aksesuarlarla tercih edeceğiniz bir çok model bulunuyor.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Nurla moda, markasının yaz sezonu için tasarladığı abiyeler renk seçmekte zorlanabilirsiniz diyebilirim. Şifon kumaş abiye için vazgeçilmez olan kumaş seçenekleri arasında bulunur duruşu ve kıyafete kattığı hava onu her dönem modacıların vazgeçilmezi yapar. Nurla moda, tasarımlarında şifonu aksesuar olarak tam yerinde kullanmış diyebilirim bazı modellerde göze batan ufak pürüzler olsa da birçok tasarımda kendini gösteren tarz modeller ortaya çıkmış. Mürdüm rengi, yeşil renk, mavi, siyah, somon, ve bir çok renkte hazırlanmış olan yeni sezon ürünleri sizleri bekliyor. Minely bu yıl abiye elbise tasarımları içinde bayanların büyük ilgisini göstereceğini biliyorum çünkü emek harcanmış ve titizlikle hazırlanmış olan pul payetli kırmızı bordo ve siyah renk tasarlanmış olan abiye elbise özel günlerinizde taşımaktan büyük zevk alacağınız modellerden sadece bir tanesi.