Gap Kids İlkbahar Sezonu Kız Çocuk Kıyafet Modelleri

  • 24 Şubat 2015
  • Gap Kids İlkbahar Sezonu Kız Çocuk Kıyafet Modelleri için yorumlar kapalı
  • 5.043 kez görüntülendi.
Gap Kids İlkbahar Sezonu Kız Çocuk Kıyafet Modelleri

Gap ilkbahar sezonuna merhaba diyen markalar arasında yerini aldı. Yeni sezonu için birbirinden modern ve cici modelleri ile “gap kids” modellerine bayılacaksınız. Kız çocukları için renklimi renkli modelleri bir araya getiren “gap kids” yeni modelleri içinde tarzı ve rahatlığı ile kız çocukları için ayrıcalıklı model renk ve tarzı ortaya çıkarmış bir çok modelle ilkbahar sezonu açtı. 2015 ilkbahar “gap kids” çocuk bölümü modelleri canlı renklerin harmanlandığı ve bir çok modelin bir araya getirildiği bahar havasına uyumlu pantolon, gömlek sweat shirt ceket,elbise şort buluz ve bir çok kız çocuk giyimi modelleri modayı yakından takip eden kızları bekliyor. Yeni sezon için bir çok modeli hazırlamış olan “gap kids” çocukların renkli dünyasını daha da renklendirmiş. Kız çocuklarının vazgeçilmezidir elbiseler bir çok elbise modeli ile ilkbahara merhaba diyen marka renkleri canlı ve pamuklu kumaş tercihi ile tasarlamış. Elbise modelleri arasında üç arklı tonlar hazırlanmış elbise tarzını yansıtacak modeller içinde. Papağan ve yapraklarla kaplanmış beyaz renk elbise modeli daha hanımcık tarzı benimsemiş kız çocukları için uyumlu olacaktır. Modern hava katılmış şifon ve astarlı uzun elbise modeli çizgili ve cep detayı ve asimetrik kesimi ile kız çocukları için sitil yaratmayı ihmal etmemiş olan modellerin başında geliyor.

Gap kids, yeni sezon bebek çocuk giyim modelleri kot gömlekler öne çıkmış kot gömleklerin bu sezonda popüler olduğunu ve modasını bu yılda koruyacağa benziyor. Kot gömlek modellerinde renk seçimi ile aynı model tasarımlı gömlekler mevcut. Tulum kız çocuklarına çok yakışan kısa bot ve çorapla çok rahat kombin oluşturacak modeller arasında kot olarak tasarlanmış olan tulum kol apoletli olarak tasarlanmış bel lastikli olması sebebi ile tam oturan kesimi öne çıkmış.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Gap yeni sezon elbise modelleri içinde kız çocuklarını için modern sitili yansıtan modellerinin içinde siyah elbise modeli özel günleriniz için tercih edeceğiniz modeller içinde beli valonlu elbise modeli modern bir görünüm kazandırılmış. Sarı rengi tasarımlarda bol kullanan marka pantolon ve şortlarda öne çıkarmış. Yeni sezon pantolon modellerinde sarı kedinden baskılı model klasik kesimli pantolona ayrıcalık katmış. Şortlarda renkleri canlı kullanan “gap kids” mavi, siyah, sarı ve kırmızı renklere hakim olan kısa ve diz altı şort tasarımları ile ilkbahar yeni sezonu için hazırlamış. Kız çocukları için bir çok seçenekleri bünyesinde barındıran marka yaş ve beden sıkıntısı çekmeden tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor seçim artık sizde.