Ramazan Ayının İkinci Günü İftar Yemekleri Menüsünde Neler Olmalı.?

  • 19 Haziran 2015
  • Ramazan Ayının İkinci Günü İftar Yemekleri Menüsünde Neler Olmalı.? için yorumlar kapalı
  • 10.327 kez görüntülendi.
Ramazan Ayının İkinci Günü İftar Yemekleri Menüsünde Neler Olmalı.?

Ramazan şerif evlerde tatlı bir telaşa sürekler özellikle de biz bayanları. Gelecek olan misafirler ve ramazan ayının verdiği bereketle sofraları donatırız. Her evde olan kendi bütçesine göre hazırlanan yemekler kendine has lezzeti de ramazanın verdiği maneviyatı taşır tabi. Ramazan ayı boyunca hazırlayacağınız sofralar için fikirler bizden yapmak sizden 2015 yılı 2’günü ramazan menümüze buyurun bakalım.
Sofranın ilk başlangıç yemeği olan kremalı domates çorbası ile ramazan iftarı için hazırlayacağınız bir tarif domatesinde bol olduğu bir zaman olduğu için tam mevsimi diyebiliriz.
Kremalı Domates Çorbası Tarifi
Kremalı domates çorbası kremalı makarna ramazan menüsü
Makarna tarifleri arasında sürekli salçalı veya sade olarak tüketmek istemeyenler için krema ile lezzetlendirilmiş kremalı makarna tarifini yapabilirsiniz.

Kremalı Makarna Tarifi

Sebze yemekleri yaz akşamı ramazan sofrasına hazırlayabilirsiniz işte çok pratik ve lezzetli bir sebze yemeği.
Fırında Patates Tarifi
fırında patates gelin sandığı ramazan menüsü
Salata tarifi bugünkü menüye koymek istemedim ayran veya süzme yoğurt daha iyi olacaktır sebze yemeği ve sebze çorbası yanında tercih edilmeyeceğini düşünüyorum.
Gelin Sandığı Tariri
Tatlı olarak sütlü ve tarif sunumu ile çok beğeneceğiniz soğuk tüketilen bir tarif. Yapımı pratik damak tadınıza uyum sağlayacak her evde olan malzeme ile yapılacak olan tarif iftar sonrası bile hazırlayabilirsiniz.