En Trend Cep Telefonu Kılıf Modelleri

  • 12 Eylül 2015
  • En Trend Cep Telefonu Kılıf Modelleri için yorumlar kapalı
  • 9.321 kez görüntülendi.
En Trend Cep Telefonu Kılıf Modelleri

Cep telefonu kılıfı hakkında daha öncede sizlere farklı el yapımı olsun modern görünümlü olsun son moda olsun bir çok model sundum şimdi tüm bu modellerin üstüne yenileri mi? Çıkmış iyimi hemde insanın aklını başından alacak cinsten. Cep telefonu kılıfım oldukça sayısı fazla günlük olarak kullandığım yürüyüşte dağda çıkarken kullandığım, iş yaparken kullandığımı zaman zaman değiştiririm. Telefon kaplarım da abiye modeller bile var evet, evet yanlış duymadınız abiye cep telefonu kılım bile var bu kadar kılıfı ne zaman aldım bilmiyorum bende ama almışım öyle küçük paralarla almadığımız telefonlarımızı koruma amaçlı ve daha şık durması için alarız ben her ikisi içinde alıyorum kılıfı koruma olarak ve daha şık durması için. Şimdi siz bu telefon kılıflarını görüp kullanmamanız mümkün değil modeller yenecek gibi duruyor ama onlar birer cep telefonu kılıfı olduklarına şaşırdım ve tasarımlarının renginden modellerinden tam not verdim.

Cep telefonu kılıfları modellerinde nasıl bir tasarım almalıyım diyenlere bu modeller günlük ve özel günleriniz için geçerli kılıflardan günlük iş hayatınız varsa ona tercih etmeyi de unutmayın. Telefona genç kızların yoğun olarak daha çok ellerinden düşürmediklerini varsayalım aslında var saymayalım öyle zaten bende bu yüzden daha çok liseli kızlar, ve genç kızlara yönelik modellerin daha yoğunu olduğunu düşünüyorum. Gençler biraz daha modacı arkadaşlarında gördüklerini daha çabuk kopyalayabiliyor veya bir adım daha öne çıkmak isteyebilirler.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Kaykay modelli bir cep telefonu kılıfı kim ister pastel renklerin yoğunluğu ile, kahve bardağı tasarımlı cep telefonu kılıfımı olur? Olur, olur hem de süper. Hmm dondurma külahları tasarımı ile sizde kullanmak ister misiniz? Telefonunuzu ben isterdim gördüğüm yerde alıyorum. Çikolata aşkına cep telefonu kılıfını çikolata dilimleri ile kaplamışlar ama ben bunları yerim. Dondurma gibi duran bir kılıf gördüm sanki evet, evet, gördüm dondurmalı cep telefonu kılıfımı olur ama tam ısırmalık gibi duruyor. Diğer kılıflar bu modelleri görünce gözümde söndü ya çiçek tasarımlı telefon kılıflarından sonra bu tarz kılıfları daha çok beğendim. Pastel renkler öne çıkan kılıflar cıvıldaşıyor sanki. Peki bu kadar renkli kılıfları kullanabilir miyim diyenler var yiyecek-içecek konseptine uygun tüm kılıfları kız kıza olduğumuz anlarda bizimdir bence fiyatlarının pahalı olduğunu sanmıyorum 15 tl’den başlıyor geçen gün yeni bir kılıf almıştım insan modellerin içinde kendinden geçiyor kadın olmanın verdiği bir duygu sanırım alışveriş bizi biraz etkiliyor tamam. Cep telefonu kılıfı alacaklar bu modeller son moda olduğu notu ile bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.