Ramazan Ayının Beşinci Günü Menüsü İftarlık Tarifler

  • 22 Haziran 2015
  • Ramazan Ayının Beşinci Günü Menüsü İftarlık Tarifler için yorumlar kapalı
  • 8.874 kez görüntülendi.
Ramazan Ayının Beşinci Günü Menüsü İftarlık Tarifler

İftar sofraları hazırlamak ayrı bir telaş içinde geçer her ev için bu geçerlidir sanırım. Sizde iftar için güzel bir menü hazırlamak istiyorsanız işte tam mevsimi olan sebzeler ile hazırlanabilecek enfes bir ramazan menüsü tarifi. Hazırlayacağınız iftar menüsü için önerilerimiz yapmak isteyenler orijinal olan tarifler ile sizlere hazırladığımız menü içinde en çok üzerinde durduğum her evde olan malzemelerle en lezzetli tarifleri ortaya çıkarmak işte buyurun bir ramazan iftar menüsü daha.
Sebze sevenler için bol yeşil görünün ama lezzeti ile midenizi rahatlatacak roka çorbası ile orucunuzu açtıktan sonra tüketebileceğiniz bir tarif.
Roka Çorbası Tarifi İçin Tıklayın:Ramazan sofranıza şöyle güzel bir ara sıcak olarak yapacağınız ıspanaklı kiş tarifi. Ispanaklı böreklerden vazgeçmeyenler için bu tarif çok güzel kişilik sunumu ve küçük oluşu ve üstündeki pastırma ile tam bir ramazan sofrası için.

Ispanaklı kiş ramazan beşinci gün menüsü
Ispanaklı Kiş Tarifi İçin Tıklayın:Ana yemek olarak yapacağınız çanakta pişirilmiş olması nedeniyle daha lezzetli olan tarif
Et yemeği yapacak olanlar bu tarife mutlaka göz atmalılar ramazan boyunca tercih edeceğiniz fırın yemekleri arasında olabilir.
çanakta kekikli pirzola ramazan beşinci gün menüsü
Çanakta Kekikli Pirzola Tarifi İçin Tıklayın
Etin yanına hazırlayacağınız sade tereyağlı pirinç pilavı ile sunum yapabilirsiniz et bol baharatını bastıracak sade pilav ile tüketmek birbirinin lezzetini bastırmadan olacaktır.
roka çorbası ramazan beşinci gün menüsü
Sade Pirinç Pilavı İçin Tıklayın
Ve tabi ki sıradaki tarif salata olacaktır. Bürüksel lahanası ile hazırlayacağınız salata ile gününüzün iftar menüsü hazır sevdiklerinize dolu bir iftar geçirmeniz dileği ile.
Bürüksel Lahana Salatası Tarifi İçin Tıklayın