Zımbalı Bayan Babet Modelleri

  • 17 Şubat 2014
  • Zımbalı Bayan Babet Modelleri için yorumlar kapalı
  • 5.395 kez görüntülendi.
Zımbalı Bayan Babet Modelleri

Sezonunun bahar aylarına yaklaşmaktayız. Aslında bakarsanız bu yıl kesinlikle kış çok olmadı. Dolayısıyla da bayanlar ne tarz ayakkabı kullanacaklarını şaşırır hale gelmektedirler. Bayan babet modelleri tam anlamı ile bayanların beğenilerini kazanacak türden olmaktadır. Babet modellerini tek renk olarak kullanmak istemiyorsanız eğer zımbalı olan modeller ile hareket katabilme imkanına kesinlikle sahip olabilirsiniz. Farklı model ve tarzlarda olan zımbalı bayan babet örnekleri renk seçenekleri ile de beğenileri kazanmaktadır. Ayaklarınızın rahatlığını yaşayacağınız çok çeşitli olan babet örnekleri ile ayaklarınızın her zaman rahat olacak olmaktadır. Bütün gün ayakta olan bayanlar içinde babet örnekleri seçenekleri ile bütün günün rahatlığını yaşayacağınız modern bir ayakkabı örnekleri ile beğenileri kazanmaktadır. 

Düz olan babet örnekleri aslında dümdüz olan modellerin yanında mini topuk detayı olan ayakkabı örnekleri de babet ayakkabı modelleri arasına girmektedir. Zımbalı olan babet örneklerini sizler eğer isterseniz evlerde kendiniz yapabilme imkanınız olmaktadır. Tane tane olarak sarılan zımba detayları düz olan babet modellerinin üzerine yapıştırıcı ile yapıştırabilirsiniz. Renk seçimleri genellikle hava durumlarına göre tercih edilmektedir. Açık renklerde olan babet tasarımlarından olan açık mavi renginde olan ve üzerinde olan gümüş rengi zımbalar ile komple tasarlanmış olan çok kullanışlı olmaktadır. Yaz aylarında bayanların rahatlıkla kullanabilecekleri çok güzel tasarımlardan oluşmaktadır. Siyah ve kırmızı deriden yapılan babet örnekleri ile zımba detayı ise babet modelinin burnunda yapılmış olmaktadır. Sarı renk çivi şeklinde zımba örnekleri ile kombinlenmiş bir hale getirilmiş olmaktadır. Zımba ve ayakkabı rengi aynı olan babet modeli krem renk olan 2014 sezonunda kesinlikle dikkat çekiciliğini kazanmış çok güzel bir babet modeli olmaktadır.

Aynı zamanda çok uyumlu olan yeni sezon tasarımları arasında yer alınmış olmaktadır. Eğer evinizde fiyonklu bir babet modeli var ise zımba detayını sadece fiyonk üzerinde kullanabilme imkanınız olmaktadır. Pembe ve krem renklerden tamamlanan babet örnekleri aynı zamanda zımba detayları ile hareketli bir hale getirilmiş olmaktadır. Siyah olan bayan babet modelleri her daim kullanılacak olan ve her zaman kullanmaktan zevk alacağınız bir babet olmaktadır. Üzerini isterseniz çeşitli modellerde zımba örnekleri ile hareket katabilirsiniz. İsterseniz gümüş isterseniz sarı renk zımba örnekleri ile tamamlanabilmektedir. Çok farklı modellerde olan çeşitli bayan 2014 zımbalı babet modellerini incelemenizi önermekteyiz.