Bambum Mutfak Ürünleri Modelleri

  • 23 Eylül 2014
  • Bambum Mutfak Ürünleri Modelleri için yorumlar kapalı
  • 4.953 kez görüntülendi.
Bambum Mutfak Ürünleri Modelleri

Bambum sağlıklı ürünleri tasarlayan bir markadır. Bambu meşeden üretilen sağlam ve dayanıklı olmasının yanında hafif ve sağlıklıdır. Bambu modern tarzı ile bulunduğu ortaya hava katmaktadır. bambu tasarımları sağlıklı oldukları için sizlerde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Mutfağınızda sağlığa önem veriyorsanız bambum tasarımları kesinlikle mutfaklarınızda yerini almalıdır. Mutfağınızda olan sakinliği ve modern yapıyı kendinizde hissedeceksiniz. Bambum ürünlerinden bıçak seti estetik ve şık görüntüsü ile mutfaklarınıza zenginlik katacaktır. İki farklı bıçak bulunmaktadır. Salata ve ekmek bıçağı bulunan çok nazik ve sağlıklı bir bıçak seti olmaktadır. Bambum salata kase örnekleri sağlıklı bir şekilde salata yemenize yardımcı olur aynı zamanda suya dayanıklı olması bambu modeline dayanıklılık ve şıklık katmaktadır. Bambum yağlık ve sirkelik modeli cam detayı el yapımı olan ve ahşap görüntü ile hava katmış modern bir tasarımdır. Bambunun sıcaklığı ve camın zerafeti bir arada kullanılmış sofralarınızda hava yaratacak yeni sezon tasarımları arasında yer almıştır.

Bambum peynir kesime seti peynir sevenlerin kesinlikle evlerinde bulundurdukları çok kullanışlı bir takımdır. Keskin teli sayesinde peynirinizi istediğiniz incelikte kesebilme imkanı olan ve ahşap kesme tahtası ile sağlıklı bir görüntü katmaktadır. Bambum çay tabağı modeli çay tutkunları için çeşit çeşit çay tabakları çaylarınıza hava katmak isteyenler için yuvarlak olarak tasarlanmış çok moderndir.

Doğallığa önem verenler için şık sofralarda yer alacaktır. doğallıktan ve estetikten ödün vermeyenler için servis tabakları mutfaklarınızıda olması gereken bir tabak tasarımıdır. Misafirlerinize sağlıklı ve şık görüntülü tabaklarda servis yapabileceğiniz çok havalı bir tasarımdır. Bambum tasarımlarından iki katlı olan pasta servis tabak ürünü her daim kullanabileceğiniz çok güzel bir servis ürünüdür. Aynı zamanda pasta setleri modern bir hava katacaktır. Bambum şekerlik sayesinde çay sohbetleriniz çok sıcak geçecektir. %100 doğal ağaçtan tasarlanan ve şekerlik her zaman kullanılan bir mutfak ürünüdür.

Resimleri Büyük Görebilmek İçin Resmin Üzerine Tıklayınız

Şekerlik sayesinde sağlığınıza sağlık katacaksınız. son dönemlerde birçok kişinin servis tabaı olarak kullandığı dönen ahşap servis ürünü sofralarda kesinlikle şıklık yaratacak havalı tasarımlardır. Dönme detayı sayesinde herkez alacağı şeye kolaylıkla alabilme imkanı vardır. İsterseniz kahvaltı sofralarında isterseniz de meyve ikram ederken kullanabileceğiniz yeni sezonda dikkat çeken çok kullanışlı bir servis ürünüdür. Birbirinden farklı modellerde ahşap sağlıklı bambu tasarımlar evlerinizde mutlaka kullanabileceğiniz çok havalı ve kullanışlı tasarımlardır. Kesinlikle mutfaklarınız da yer verilmesi gereken yeni sezon tasarımlarıdır.