1000 Atık Şişeden Bir Ev Projesi&Yapılmış Modern Dekoratif Objeler

  • 07 Eylül 2015
  • 1000 Atık Şişeden Bir Ev Projesi&Yapılmış Modern Dekoratif Objeler için yorumlar kapalı
  • 10.015 kez görüntülendi.
1000 Atık Şişeden Bir Ev Projesi&Yapılmış Modern Dekoratif Objeler

Pet şişeler artık atık olmaktan çıkıyor evsizler için ev, arabalar için gölgelik, dekoratif gökkuşağı, ve bir çok amaç için biriktirilip kullanılıyor. Önceleri atık olan şişeler bir müddet evlerde su koymak veya saklamak istediğimiz sıvılar için tercih edilir sonrasında ise atık olarak çöp olurdu. Hatırlayanlar vardır ve hala günümüzde var atık olan şişeler toplanıp başka sıvı satışı yapılan temizlik malzemeleri koyuluyor. Günümüzde ise yeni projelerle atık olmak yerine biraz el emeği ile evlere dönüşüyor 1000 plastik atık şişe bir ev yaptığını biliyor muydunuz? Atık demek artık geriye dönüştürülüyor demek unutmayın atıkları doğru yere bırakmadığımız da doğaya attığımız her pet şişe yıllar geçmesi gerekiyor çürümesi ve toprak olması peki bunun yerine onlarla daha doğru amaçlar için kullanma zamanı gelmedi. Ev abajurları, çiçek bahçe saksıları, duvar saksıları, dekoratif kaktüs vs vs bir çok tasarım tercih ediliyor sizde kendiniz yapmak isterseniz daha önceki anlatımlı paylaştığım fotoğrafların ardından yoğun talep ile yeniden bu konu üzerinden ayrıntılı olarak araştırma yapmam gerektiğine karar verdim benim bulduğum birkaç tane fotoğrafla ve ayrıntı ile sınırlı olmadığını gördüm. Değişimi atıkları kullanmayı sevenler için anlatımlı video paylaşıyorum. Sizde atık oluşturmadan yapmak istedikleriniz için ayrıntılı olarak hazırlayacağınız modeller oldukça kolay yöntemlerle olduğunu göreceksiniz.REKLAM

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Videoları görüntülemek için lütfen aşağıdaki Youtube eklentilerimizin üzerine tıklayınız.Pet şişelerden neler hazırlarız neler diye bakınırken mumluk yapılması oldukça ilgi çekici siz ne dersiniz.

Hepimiz poşetleri bağlayıp kapatmaktan sıkılırız bunlar için hazırlayacağınız harika bir yöntem.

Hepimizin bazen bulunduğu ortamda bardak bulamayanların pet şişelerden yapacağı bardak ile ihtiyacına çözüm bulabilir oldukça basit uygulamalı. Pet şişelerden yapılan kara ve yuvarlak bunları nasıl yapıldığını anlatımlı olarak videosunu bulup sizlerle paylaşıyorum biz demi yapsak elinizin altında malzemeleri olar aslında bu işi paraya da dönüştürebilir.