Bellona Halı Modelleri

  • 13 Eylül 2014
  • Bellona Halı Modelleri için yorumlar kapalı
  • 12.853 kez görüntülendi.
Bellona Halı Modelleri

Bellona halı modelleri çok uzun yıllardan beri faaliyette olan çok fonksiyonlu bir firmadır. Mobilya sektörü yanında zemin dekorasyonu ile de dikkatleri çekmektedir. Yeni sezon tasarımları şıklıkları ile beğenileri kazanmaktadır. Birbirinden farklı modellerde tasarlanan çok güzel bellona tasarımları ile beğenileri kazanmaktadır. Bellona markasının tek amacı müşterilere aradığı ürünleri bulmasına yardımcı olmaktadır. Müşteri memnuniyeti en önemli etkendir. Bellona halı modelleri evlerinize şıklık katacak çok güzel ürünler ile tamamlanmış modern tasarımlardır. Birbirinden farklı modellerde olan ve renk seçenekleri ile beğenileri kazanan çok güzel halı tasarımlarıdır. Halı modelleri evleri tamamlayan ve genellikle halı rengine göre tercih yapılacak modellerdir. Renk seçenekleri sizlerin beğenilerini kazanacak modern tasarımlardır. Birbirinden farklı renk seçeneklerinden oluşan ve renklerin ne kadar uyumlu olduğunu gösteren çok güzel tasarımlardır. Desenli halı örnekleri koltuk modellerini tek renk ise tercih edilir. Desensiz olan halı modelleri ise desenli olan koltuk örnekleri ile kombin yapılır.

Sade krem renk halıları kendisinden desenli olması ile son dönemlerin moda tasarımları arasındadır. Genellikle çok tercih edilen ve beğenilen modern bir tasarımdır. Krem halı modelleri her eşya ile uyum içresinde olan kullanışlı bir halı tasarımıdır. Krem halı üzerinde olan renkli yuvarlak detayları halı modeline hareket katmıştır. Pembe renklerin uygulandığı halı tasarımı pembe koltuklar ile kombin yapılan modern tasarımdır. Spor tarzında olan halı modelleri aynı zamanda spor çizgiler taşıyan ve üzerinde araba ve kelebek detayları ile hareket katılmış olan desenli bir halı modeldir. Pembe ve gri renkler ile uygulanmıştır.
Resimleri Büyük Görebilmek İçin Resmin Üzerine Tıklayınız

Kabartmalı olan halı modelleri kahverengi ve krem renklerde olan kabartma detayları ile çok şık duran ve beğenilen bir halı tasarımıdır. Krem renk üzerinde olan kahverengi detayları bellona halı modellerinde çok kullanılmıştır. Normal çizgi olarakta çiçek desenli olarakta karşımıza çıkan modellerden dir. Kabartmalı halı örnekleri krem sade ve çok şık halılardır. Mor yaprak desenli halı örnekleri renklerin uyumu ile beğenileri kazanan modern tasarımlardır. Krem halı üzerinde olan mor yaprak detayları çok modern ve havalı halı modellerindendir. Koltuk renklerinin seçileceği çok havalı halı modelidir. Büyük büyük pembe ve krem çiçek detayları ile tamamlanan aynı zamanda çok şık duran halı tasarımıdır. Şıklığı ve modern yapısı ile dikkat çekmektedir. Renkli ve çiçekli halı modelleri ile beğenileri kazanan yeni sezon tasarımlarındandır. Birbirinden farklı modellerde bellona halı tasarımlarını incelemeniz önermekteyiz.