Son Moda Gelinlik Modelleri

  • 30 Ağustos 2017
  • Son Moda Gelinlik Modelleri için yorumlar kapalı
  • 5.066 kez görüntülendi.
Son Moda Gelinlik Modelleri

Her kadının yıllarca hayallerini süsler güzel bir düğün ve onu daha anlamlı kılacak gelinlik. O özel gecede en güzelini istemek hakkıdır elbette. Kim bilir kaç kere hayal etmiştir, kaç kere rüyalarında görmüştür hayatının erkeğiyle evlendiği günü. Gelin görün ki her şey hayallerdeki gibi olamıyor her zaman. Daha doğrusu şöyle söylemek gerekiyor, hayallerimizdeki gibi olmasını istediğimiz şeyleri gereğinden fazla karmaşık hale getirerek hayallerimizi baltalayabiliyoruz. Bu karmaşanın içinde kaybolmadan doğru bir yol haritasıyla doğru gelinliği nasıl seçmeliyiz? Bu konuda galiba size yardımcı olabiliriz! Gelinleri, istediği gelinliği bilen ve bilmeyen olarak ikiye ayırabiliriz. Fakat ne yazık ki ne istediğini yani tercihlerini bilen gelinler bile konu gelinlik seçmek olduğunda bocalıyorlar. Bunun nedeni ise çok fazla gelinlik deniyor olmaları. Bu durum iki grupta da akıl karışıklığı yaratıyor. O zaman yol haritamızda ilk dikkat edilmesi gereken kuralı paylaşıyorum. Vücudumuzu tanıyoruz ve ona göre gelinliklere bakıyoruz. Boyumuz, vücut şeklimiz, basenlerimizin genişliği veya darlığı, göğüs yapımız vb. birçok şeyi göz önünde bulundurarak size uygun gelinlik modellerini önden belirleyin.

İkinci dikkat edilmesi gereken başlık ise belirlediğiniz çerçevede mümkün olduğunca çok sayıda ve farklı model gelinliği önden araştırınız. Neyse ki bunu yapabileceğiniz çok fazla alternatif var. İnternet siteleri, kataloglar, tasarım gelinlikler, ünlülerin gelinlikleri, sosyal medya paylaşımları ve aklımıza belki şu an gelmeyen farklı noktalardan araştırmalarınızı yapın. Üçüncü olarak bu araştırmalar sonucu bütçenize uygun olan modelleri belirleyin ve diğerlerini hemen eleyin. Dördüncü adım en meşakkatlisi diyebiliriz. Belirlediğiniz modeller ve bütçe doğrultusunda gelinliğinizi alabileceğiniz yerleri araştırıp seçiniz. Beşincisi son ve en zor adım. Seçim adımında çoğu kadının kendini kaybettiğini belirtmemiz gerekiyor. Bu noktada bayanlarımız denemekten vazgeçemiyorlar.

Gelinlikler çok güzel olduğu için kendilerine uygun olup olmadığını düşünmeden, ya yakışırsa mantığıyla o kadar çok gelinlik deniyorlar ki işin içinden çıkamaz hale geliyorlar. Daha önceki emeklerinin hepsini boşa çıkartıyorlar. Burada kontrollü olunabilmesi için birkaç öneride bulunabiliriz. Seçim yaparken ilk başta daha önce belirlediğiniz kriterler doğrultusunda ilerleyiniz ve taviz vermeyiniz. Son olarak karar vermeden size önerilen diğer modellerden bazılarını denemeye kararlıysanız bu deneme sayısı beşi geçmesin. Aksi halde önüne geçemeyeceksiniz! Seçimlerinizde işinizi kolaylaştırabilmek için 2017 A Kesim Model ve Prenses Model gelinlik tasarımlarından bazılarını sizler için paylaştık. Görsellerimize bakabilirsiniz.