Yeni Sezon Bayan Plaj Modası

  • 11 Mayıs 2015
  • Yeni Sezon Bayan Plaj Modası için yorumlar kapalı
  • 3.874 kez görüntülendi.
Yeni Sezon Bayan Plaj Modası

İlkbahar aylarındaki yoğun yağışın ardından yavaş, yavaş güneş yüzünü aralamaya başlıyor. Yaz mevsimi kapıda tatil planları yapılıp rezervasyon yapılırken şimdi sırada tüm bayanların ne giyeceğim yeni sezonda neler trend ve neler kullanılmalı diyorsanız işte plajda kullanabileceğiniz şık tasarımlar. Yaz mevsimi boyunca renkli ve modern görünmek isteyenler için bir çok tasarımın içinden tatiliniz için elinizin altında bulundurmanız gereken plaj kıyafetleriniz arasında neler olması gerektiğine. Yazlık plaj modasına uygun yeni sezon ürünleri ile birlikte hazırlayacağınız tatil çantanız için mayo, bikini, peştamal, hasır şapkalar, çantalar, ve daha fazlası için alışveriş yapacaklar için işte birkaç yeni sezon modelleri. Yeni sezon hasır şapkalarda kombin tasarımlar daha dikkat çekiyor plaj modelleri arasında modellerdeki tasarım ve şıklık plajda size daha modern bir görüntü kazandırabilir. Bayan giyim yaz ayları için plaj kıyafetlerinizi gündüz açık tonlar arasından tercih etmeniz daha doğru olacaktır neon renkler ağırlıklı kıyafetler tasarlanmış. Açık tonlar bu yıla özellikle de genç kızlara hitap edecek tasarımlar öne çıkıyor. Açık tonlar ile hazırlanmış plaj kıyafetleri arasında demode kalmak istemiyorsanız sarı renk ve neon yeşili tonlarını barındıran kesimi modern olmak şartı ile plajda kullanabileceğiniz şort, tişört ve mayoları tercih etmelisiniz. Şifon pantolon tasarımları yıkılıyor diyebiliriz.

Yeni sezon için tasarlanmış pantolon modelleri tül ve dantellerle hazırlanmış fazla kilolarınızı bunlarla göze batmayacak şekilde gizleyebilirsiniz. Bu yıl yeni sezon plaj kıyafetleri arasında gece için plaj keyfi sürecek olanlar için siyah renk ağırlıklı olarak hazırlanmış tuniklere bayılacaksınız diyebilirim. Yazın güzel akşamlarında şık ve modern tasarımlı tuniklerle göz kamaştırabilir siniz. Yeni sezon için hazırlamış şifon plaj tunikleri gündüzlerden çok geceler için tercih edebilirsiniz gece yürüyüşleri ve yemekler için bile tercih edebilirsiniz büzgülü ve aksesuarlarla hareketlendirilmiş tunik modelleri yanmış teninize çok yakışacaktır.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Gündüz elbise giymeyi düşünenler için tek renk pamuk kumaştan tasarlanmış elbise modelleri ile rahat ve tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Günlük gezileriniz ve tatil mekanlarını gezmek için doğru sandalet ve aksesuarlarla keyfini sürebilirsiniz tatilinizin. Plajda peştamal moda olacak ürünlerden peştamal ile rahat hareket edebilir ve çeşitli şekilde kullanabilirsiniz renk ve çeşitleri sınırsız diyebiliriz ama belli ana renkler tabi ki mavi pembe kahve renk ve tabi ki yazın vazgeçilmezi beyaz renk. Bikini modelleri çiçek ve puantiye desenleri ile bezenmiş durumda. Yazın tatile çıkacak olanlar için mutlaka birkaç parça ile sınırlandırmayın ama unutmayın gittiğiniz mekanlarda bulunan ürünlerden de alabilirsiniz ama işini garanti altında tutmak isteyenler tabi ki önceden hazırlamalılar.