Sonbahar Şort Kombin Modası

  • 12 Eylül 2015
  • Sonbahar Şort Kombin Modası için yorumlar kapalı
  • 6.604 kez görüntülendi.
Sonbahar Şort Kombin Modası

Sonbahar mevsimi için yenilenme zamanı gelme mi? Kızlar yeni sezon için en trend şort kombinleri sizler için şöyle bi göz attık moda, moda diyoruz da modanın nasıl kullanılması gerektiğini biliyor muyuz? Bir çoğumuz birisinin üstündeki kıyafetlere bakarak mı karar veriyorsanız yada ilginizi çeken şort üstüne en rahat ettiğiniz basit bir tişört ile mi modayı yakalamaya çalışıyorsunuz bu çok önemli basit bir tişörtü bile en modern hale getirmek mümkün mü? Ebetteki mümkün! İşte size olması gereken en tarz sahibi şort kombinlerini toparladım ve sizlere nelere de kullanabiliriz günlük hayatta olması gerekenler ve olmaması gerekenlerle birlikte yazının devamında olacak. Genç kızlar yani yaş ortalaması 20-30 yaş olanlar bu kombin tam sizlik ruhu genç olanlarda aramıza katılabilir. İlk kombinde, kırmızı ekose oduncu gömleği yarım üzeri baskılı atlet, koyu renk şort, açık kahve bot ayakkabı ile tam bir sitil ikonu olabilirsiniz tarzınıza yakın olabilir olmayabilir ama bu kombin ile günlük hayatta alışverişte ve arkadaş buluşmaları için doğru saç modeli ile fark edileceksiniz unutmayın kötü giyinen birisi kıyafetleri doğru giyinen bir kişinin kendisi fark edilir dedikten sonra gerçekten işinize yaracak kombinlerden bir kaçını daha hemen yorumunu yapalım. Malum sonbahar mevsimine girdik her ne kadar sıcaklık bunaltıyor olsa da sonbahardayız. Günlük şortlu kombin yapmayı ve aynı zamanda takı kullanmayı düşünüyorsanız sade uçlu bir takı tercihi ile başlayalım ilham kaynağımız bu kombinde kolye olsun.

Zarif kolye, rahatlıktan ödün vermeyen sandalet eşlik ediyor. Geniş yakalı önü ve arkası açık bluz, buluz altına kalın ipli yarım atlet tercih edin, açık ton uçları dağınık kot şort ve delikli kapri kol ince hırka modeli ile günün kombini hazır sadeliği öne çıkaran kombini bandana ve küpelerle daha yumuşak bir görüntü elde edebilirsiniz. Şimdi sitil sahibi bir kombini severek anlatacağım delikli kazağa tam not aldı diyebilirim mevsim geçişlerinde bir çok kıyafetle kombin yapılabilir bu kazaklar ama şort ile başka alıcı dururlar.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

İnce delikli salaş buluz, altına giyeceğiniz kırmızı sütyen, kalın topuk bilek boy bot ve kot şortu tercih edecek olanlar doğru seçim yapmış olacak. Kırmızı renk tokalar veya taç, çanta, yüzük veya bileklik bunlardan birisi ile kombini tamamlayın. Çılgın kısa saçlı kazınmış saç sitiline sahip olanlar bu kombini sizlere bütünlük kazandıracaktır. Üstü kuru kafa baskılı ve tüylerle tasarlanmış beyaz tişört siyah keten şort, kot gömlek ve saat ile kombin hazırlanmış ama bu kombinde parmak eklem yüzükleri tercih etmelisiniz saçlar olduğu gibi olsa yeter ayakkabı olarak zıt renk elinizin altında ne varsa tercih edebilirsiniz yüzük takılarınız siyah olması tercih edin.