Zara Bayan Etek Modelleri

  • 20 Eylül 2014
  • Zara Bayan Etek Modelleri için yorumlar kapalı
  • 5.670 kez görüntülendi.
Zara Bayan Etek Modelleri

Zara markası modern tasarımları ile dikkat çekmektedir. Etek modelleri bayanların sürekli kullandıkları ve kullanmaktan zevk altıkları bir kıyafettir. zara markası modern yaklaşımı ile etek modellerinde 2014 sezon modasını yansıtmaktadır. Etekler kullanım yerine göre farklılık gösteren modellerdir. Uzun veya kısa olan çok modern tasarımlardır. Kesinlikle beğenileri kazanacak çok çeşitli etek örnekleri ile her zaman şık olacaklardır. Etekler bayanların tarzını yansıtmaktadır. Her bayanın kendisine göre bir tarzı olmaktadır buda etek modellerine yansımaktadır. Bazı bayanlar daha rahat uzun etek modellerini tercih ederken bazı bayanlar ise daha kısa dar kesimli etek modellerini tercih etmektedir. Zara etek modellerinden olan siyah asimetrik kesim etek modeli ön detayı kısa ve arkası uzun olan çok kullanışlı ve havalı bir etek modelidir. genellikle spor tarzda çizmeler ile birlikte tarz yapabilirsiniz. Deri seven bayanlar zara markası sizleri düşünerek diz altı olan kare parçalardan oluşan önden fermuarlı bir deri etek modeli ile dikkat çekmektedir.

Yüksek bel olması ile çok modern bir hava yaratmaktadır. 2014 sezonunda dikkat çeken etek modellerinde volanlı olan diz altı etek modeli çok spor çizgiler taşımaktadır. Rahatlığı ile ilgi çekecek çok kullanışlı bir zara etek modelidir. Güpür modası yıllar geçse de modasını kaybetmeyecek diz altı olan ve diz altından altı astar olmadan tamamlanan çok havalı bir etek modelidir. Siyah şıklığını gösteren modern bir tasarımdır.

Resimleri Büyük Görebilmek İçin Resmin Üzerine Tıklayınız

Siyah ince pile detaylı olan zara etek modeli bel detayında ince kemer detayı olan çok havalı ve modern bir etek modelidir. Aslında bu tarz etek modelleri her zaman kullanılacak olan kullanışlı bir tasarımdır. Günlük yaşantınızda kullanılacak olan desenli olan süper mini zara bayan etek modeli günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz çok tarz bir etek modelidir. etek kenarlarında mini püskül detayı olan siyah çok havalı bir etek modelidir. Püskül detayları etek modeline hava katan yeni sezon tasarımıdır. zara 2014 modası olan ön detayı siyah deri ve arka detayı sade kumaş kullanılan diz altı ve dar kesimli yeni sezon etek modelidir. Hardal rengi olan etek modeli yan detayı ise siyah şifon pile şeklinde tamamlanmış ve kemer detayı ile tamamlanan havalı bir etek modelidir. Çalışan bayanların kullanabileceği yeni sezon tasarımları arasında yer alınmaktadır. Sütlü kahverengi olan dar kesim etek modeli önden yırtmaç detayı olan ve yırtmaç detayında beyaz şerit detayı ile hareket katılmaktadır. Zara yeni sezon tasarımlarını inceleyerek seçimlerinizi ona göre yapmalısınız.