Kadın Moda

Yeni Sezon Deri Etek Modelleri

Deri Etek modası dikkatleri üzerine çekmektedir. Kendisine güvenen bayanlar deri tasarımları ile güvenlerine kesinlikle güven katmaktadırlar. Deri tasarımlar her zaman kullanılan çok özel tasarımlardan oluşmaktadır. Deri severler deri etek modelleri ile kombinlenmiş olmaktadır. Deri etekleri aslında yaz kış aylarında her zaman kullanılmaktadır. Kısa ve uzun olarakta tercih edilen etek modelleri çeşitli tasarımlar ile beğenileri kazanmaktadır. Bayanlar vücut tiplerine göre değişen etek modelleri kesimlerini sizlere uygun olan modellere göre daha çok yapılması önerilmektedir. Deri etek tasarımları çalışan bayanlar veya özel günlerde bayanların kullanacağı etek örnekleri olmaktadır. Deri etek modelleri yeni sezonda dikkat çekilecek olan model ise süper mini dar kesimli olan etek modeli genellikle belinde kemer detayları olan süper mini şeklinde olan çok kullanılan ve çoğu bayan tarafından tercih edilen bir etek modeli olmaktadır. İnce pile detayları ile hareket katılmış olan süper mini şekilde deri etek modeli kemer detayı bordo deri kemer ile kullanılacak olan çok güzel ve modern etek modeli ile çok beğenilecek yeni tasarımları arasında kesinlikle yer alınmış olmaktadır. Deri etek modellerinde kalem etek örnekleri ile çok kullanılan bir etek modellerinden oluşmaktadır.

Kalem etek tarzlarında olan etek örnekleri dar kesimli olması ile daha zayıf kişiler tarafından daha çok kullanılmaktadır. Süper mini etek modellerinden beli büzgülü şekilde olan deri süper mini etek tasarımından beğenilecek olan ve her zaman kesinlikle dikkat çekilecek yeni sezon tasarımları arasında kesinlikle yer alınmış olmaktadır. Beli büzgülü olması spor şıklığını yansıtıyor olmasına örnek olmaktadır. 2014 sezonunda volanlı olan deri etek modelleri ile genç kızların ve ince yapılı olan bayanların en çok kullandığı çok kullanışlı olan deri etek modeli arasında kesinlikle yer alınmış olmaktadır. Volanlı ve mini olması etek modeline çok yakışmış olan kullanışlı bir model olmaktadır.

Resimleri Büyük Görebilmek İçin Resmin Üzerine Tıklayınız

Peplum modası deri etek tasarımlarında da çok fazla kullanılmış olmaktadır. Dizlerde deri etek modeli bu yılın modası olan peplum etek modeli ile çok şık olan ve çok kullanışlı olan bayanların kullanmaktan çok zevk aldıkları etek örnekleri ile beğenileri kesinlikle kazanmaktadır. Tek komple deri etek kullanmak istemiyorsanız eğer iki kumaşın bir arada kullanılmış olduğu etek uçları deri detayı olan volanlı ve hareketli olan çok güzel yeni deri deri detaylı etek modeli ile beğenileri kazanmayı başarmış olmaktadır.

Exit mobile version