Yeni Sezon Müslima Wear Modelleri

  • 17 Aralık 2014
  • Yeni Sezon Müslima Wear Modelleri için yorumlar kapalı
  • 9.571 kez görüntülendi.
Yeni Sezon Müslima Wear Modelleri

Tesettür giyimin gözde sitil tasarımcısı İstanbul’u konu aldığı yeni koleksiyonu ile kış sonbahar kış sezonuna merhaba dedi. Yeni sezon koleksiyonunda istanbul’dan ilham alan ünlü tasarımcı tesettürlü hanımefendilerin büyük beğenisini topladı.Ünlü tasarımcı Müslima Wear tesettür giyim hanımefendiler için tasarladığı hiçbir koleksiyonunda islam’ı aşmamış olması ve rahat kesim ve uzun oluşuyla da her zaman bir adım öne çıkan Müslima Wear yeni koleksiyonlar için aynı çizgi devam edeceğe benziyor. Yeni sezonda yine uzun ve kendinden desenli kumaşları tercih eden tasarımcı dantel,payet,ve işleme motifleri de unutmamış. Ünlü tasarımcı İstanbul’dan etkilenen tasarımcı bir çok güzel parça oluşturmuş. Yeni sezon ürünlerinde yine renkleri çok güzel kulanan ve renk renk tasarımları ile tesettürlü bayanların vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Elbiselerde bir çok renk tercih eden tasarımcı elbiselerde altın düğmeler kulanmış.Ceket tasarımları için saks mavisi ve siyah renk ön plana çıkarırken bayazın asaletini de unutmamış. Eteklerde sade renk kulanmayı tercih eden tasarımcı kendinden desenli kumaşları da kullanmayı ihmal etmemiş.

Püsküllü şallarla bayan giyim koleksiyonunu tamamlayan Müslima Wear,bir çok renk seçenekleri sunduğu şallarda en çok yeşil, mavi, siyah, fuşya, su yeşili hakim.Yeni sezon için kendinden emin kadın vizyonu ve sitil sahibi kadınların vazgeçilmez tasarımcıları arasında olan Müslima Wear yeni sezon için birbirinden tarz sahibi modern kadınların vazgeçilmez modelleri işte. Altın düğmeli kendinden desenli elbise ile altbol ve pileli bel kamrli olup kış mevsimi boyunca rahatlıkla kullanılabilecek harika bir tasarım. Deri detayları da unutmayan tasarımcı bu yılın deri detayını modern mavi siyah desenli kumaşıyla kombinlemiş ve güçlü kadın vizyonuna kavuşturmuş tasarımını. Tasarımcı bordo, yeşil, siyah hardal sarısı renklerde tasarladığı elbiseleri de günlük yaşamda rahatlıkla kulanabileceğiniz rahatlıkta tasarlamış.

 Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Ekose kumaşı unutmayan tasarımcı uzun alt fırfır detaylı elbise modelinde kulanmış.Yeni sezon tasarımlarında tunik olarak ön fiyonklu siyah beyaz ve arka uzun tasarımı beğeni toplayan modelleri arasında. Kulandığı kaliteli kumaşlar ve kullandığı aksesuarla tasarladığı modellerde her zaman sadeliği yansıtan tasarımcı bunu en iyi beyaz krep kumaştan kulanarak tasarladığı buluz yansıtıyor. Yaz mevsiminden tasarladığı birkaç modeli de paylaşmaktan kendimi alamadım doğrusu saks mavisi etek ve renkleri hardal sarısı etekleri en çok beğenilen yaz koleksiyonu ürünleri arasında yer aldı. Müslima Wear sade çeket tasarımlarını küçük motif ve dantel ve payet le süsleyerek zarafeti ön plana çıkarmış. Zerafetin bir kadına en çok yakıştığı ve tesettürlü bayanların gözde sitil sahibi. Müslima Wear kadın giyim koleksiyonu ile bu sonbahar ve kış mevsimi tasarımları ürünleri sizleri bekliyor. Zerafetli Kadınlara Küçük Dokunuşlar