Yeni Sezon Hüseyin Küçük Büyük Beden Elbise Modelleri

  • 16 Aralık 2014
  • Yeni Sezon Hüseyin Küçük Büyük Beden Elbise Modelleri için yorumlar kapalı
  • 6.957 kez görüntülendi.
Yeni Sezon Hüseyin Küçük Büyük Beden Elbise Modelleri

36 bedenden başlayan modelleri ve büyük bedene kadar bulunan tasarımlarıyla göz dolduran ve ilgileri üstüne toplamayı başaran tasarımcılar arasında yer alıyor. Hüseyin küçük “ruhumun kadınları “koleksiyonu oldukça beğeni toplamış yaz mevsimi koleksiyonunun ardından kış sezon ürünleri ile de büyük beğeni topladı. Tasarımcı siyah ağırlıklı çalışmalarında büyük ve küçük bedene aynı anda hitap ederken palet ağırlı çalışmaları oldukça beğeni toplayan parçaları arasında yer alıyor.Hüseyin küçük tasarımlarında mini ve diz altı elbiseleri tercih ederken büyük bedenlerde ön süslemelerle hava katmayı ihmal etmemiş salaş elbise ve alt bol eteklerden oluşturduğu kış mevsimi tasarım elbiselerinde en çok uzun kesimler dikkat çekiyor. Mini elbise tercihleri ile de mini sevenleri unutmayan tasarımcı yılın moda renklerini de modern tasarımlarına yansıtmayı başarmış. Yenilikleri takip eden tasarımcı sezonun renklerini harmanladığı kiş sezonu elbise modelleri. Kış sezon elbise tasarımlarında Hüseyin Küçük tamamı payet işleme kumaştan tasarladığı birbirinden mat renklerin hakim olduğu ve diz üstü ve salaş kesim kullandığı gece elbiseleri yeni yıl için ideal seçimler arasında yer alabilir.

Gece dışarı çıkarken şık olmak isteyenlere tek kol payet işlemeli üst tül mini elbise tasarımını öneririm. Hüseyin Küçük büyük bedenler için tasarladığı bir diğer dikkat çeken kış sezon ürünleri arasında pantolonlu tunik ve pantolonlar dikkat çekiyor etek ucu işlemeli tunik ve pantolon ayak uçlarındaki payet işlemeleri hemen göze çarpıyor küçük dokunuşlarla kumaşlara hareket katan tasarımcı büyük beden bayanların yoğun ilgisini görüyor.

 Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Hüseyin küçük elbiselerinde saks mavisini birkaç modelle kulanmış günlük yaşamda çok rahat kullanabilecekleri tasarımlara düz ve küçük dokunuşlarla hareket katmayı’da ihmal etmemiş. Ön işlemeleri özenle tasarlanmış elbiseleri günlük ve gecede kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olması’da bayanların tercih etmesinde dahada ön plana çıkıyor.Küçük yeni sezon mevsimi için fuşya rengini ön plana çıkarırken birkaç modelde tasarladığı elbise modellerinde fuşya renk tercihiyle moda olan rengi kullanmayı ihmal etmemiş. Yeni sezon için kırmızı rengi birkaç model ve mini elbiselerde kullanmayı tercih eden Kücük, uzun ve salaş kesimler ile de yeni sezona yeni heyecanlar taşıyor. Tasarımcı bir çok elbise modelinde salaş tercih ederken şifon kullanmayı’da ihmal etmemiş kısa mini etekli ve şifon rahatlığını kullanmak isteyenleri de unutmamış ünlü tasarımcı. Bayan giyim tasarımcıları arasında olan Küçük, sonbahar ve kış mevsimi için elbise modelleri ile birbirinden şık ve kullanışlı modern dokunuşlarla ortaya çıkardığı yeni sezon elbiseleri ile büyük beden kadınların ruhunu yansıtmaya devam ediyor.