Cengiz Abazoğlu Sonbahar Kış Bayan Koleksiyon Modelleri

  • 15 Aralık 2014
  • Cengiz Abazoğlu Sonbahar Kış Bayan Koleksiyon Modelleri için yorumlar kapalı
  • 4.777 kez görüntülendi.
Cengiz Abazoğlu Sonbahar Kış Bayan Koleksiyon Modelleri

Ünlü tasarımcı Cengiz Abazoğlu Revan koleksiyonu ile adete göz dolduruyor. Tasarımcı yeni sezon için birbirinden çarpıcı modern ve iddialı parçalar ve özel iplik kumaşlara harika dokunuşlarla çok güzel bir koleksiyona daha imzasını attı. Tasarımcı sonbahar kış sezonu için zarif ve ihtişamı bir arada sunan kumaşlarla kadın giyimde harikalara imza atmış yeni sezon tasarımları ile.Abazoğlu uzun yıllardır yeni trend ve çağdaş kadın giyim öncüsü olmaya devam ederken her dönem tasarladığı kıyafetlerde adından söz ettirmeyi ve tasarımlarla herkesten tam not almayı başaran tasarımcılar arasında yer almayı başarmış ve kullandığı doğal kumaşlarla ve özel koleksiyonlarıylada yine kadınların dilinden anlamayı başarmış ender tasarımcılardan birisi. Tasarımcı doğal iplik kumaşları tercih ettiği yeni sezon koleksiyon parçalarında öyle dikkat çekici ve kadınların ruhuna hitap eden tasarımlara imza atmış ki koleksiyonun her bir parçası ayrı bi güzel modern kadını geçmişten tutup günümüze taşıyan renk ve kumaş seçimleri ahenkle buluşmuş. Yeni sezon koleksiyonunda kışlık kaşe kabanları dizüstünde biten modelleri hardal sarısı beyaz ve siyahı ön plana çıkarmış.Elbiselerde bu sezonun nadir ama göz alıcı rengi zümrüt yeşilini elbise detaylarında kullanırken kırmızıyı unutmayan Abazoğlu, desenli vucudu saran elbisesi ön plana çıkan modeller arasında yer alıyor.Abazoğlu yeni sezon tasarımlarında tulum modelleri günlük hayatta çok rahat kullanacağınız ve kırmızı ve siyah olarak ön plana çıkan ve dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor.

Yeni sezon ceketlerde yetim kolu tercih eden tasarımcı kolay kombin ve desenli kumaş seçimi yapmış.Ünlü tasarımcı iş hayatında olan kadınlarıda unutmamış ceket tasarımlarında iki renk ve desenli kumaşları tercih eden tasarımcı siyah ve beyazdan’da vazgeçmemiş.Abazoğlu sonbahar kış sezonu için mini şortlarıda unutmamış yeşil tonlarda tasarladığı şort dikkat çeken tasarımları arasında yer alıyor.

Resimleri tam boy görüntüleyebilmek için lütfen küçük resimlerin üzerine tıklayınız.

Kış sezonu için taşlanmış pantolonlar dikkat çekerken tasarımcı kürk yaka tasarladığı ceket modelide begenilen koleksiyon parçalarında sadece biri.Koleksiyonda kadın giyimin vazgeçilmezi ve özellikle sonbahar kış mevsimi daha çok tercih edilen ve doğal iplik kumaşların kulanıldığı takımlar bir çok kadından begeni toplamış durumda takımlarda mini etek ve pantolon tercih eden tasarımcı modern kadın için rahat kesim ve günlük yaşam için kolayca kulanılabilecek dokunuşlarıda unutmamış.Bu yıl için bir çok parçadan oluşan tasarımları bunlarla sınırlı değil tabi ama en çok kullandığı renkler arasında kırmızı ve siyah sarı ve benetton renkler tercihleri arasında yer alan tasarımcı bu sonbahar ve kış için yine harika dokunuşlar yapmış kumaşlara. Cengiz Abazoğlu Dokunuşları.